IVAN GAVRILOVIĆ ORGIJAO SA KNEZOM! PEVAČ IZNEO ŠOK-DETALJE! Nikad iskrenija ispovest o tadašnjem druženju s kolegom (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač kaže da se smenjivao s kolegom i da su žene najviše jurile njih svojevremeno.

IVAN GAVRILOVIĆ ORGIJAO SA KNEZOM! PEVAČ IZNEO ŠOK-DETALJE! Nikad iskrenija ispovest o tadašnjem druženju s kolegom (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Republika

Pevač i zvezda devedesetih Ivan Gavrolović ispričao je u svojoj ispovesti kako je svojevremeno orgijao sa kolegom Nenadom Kneževićem Knezom! Naime, on kaže da je sa Knezom na smenu zakazivao viđanja sa devojkam, kao i da su one njih dvojicu jurile, a ne oni njih. 

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović

 

-  Bili smo jako popularni. Uvek sam svirao gitaru još u školskom dvorištu. Nije mi se desilo da me neka devojka odbije. Jedino moja žena i znao sam da je ona ta. Inače generalno, nikad nije bilo šanse da me neka odbije. Ko će da te odbije, to nije moguće! Mi smo pravili haos – istakao je Ivan za medije, pa je dodao:

Knez i ja odemo, po dva tri dana i menjamo se! Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva. Zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas! Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo… I onda bude, šta bude. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Nenad Knežević Knez

 

Inače, Gavrilović je nedavno pričao i o tome kako ga je pokojni Džej Ramadanovski pokrao svojevremeno. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ATA Images

Ivan Gavrilović i pokojni Džej Ramadanovski

 

-  Imao sam nastup u Užicu pred 10.000 ljudi gde sam pevao "200 na sat" i dolazi Džeki, pozdravlja se sa mnom, baca mi kosku i ukrade mi sat, Roleks. Izašao je onda na binu i pitao publiku: "Volite li vašeg Ivana?", publika u transu mu odgovara: "Da, volimo", a on im kaže: "On je mnogo glup čovek", a oni svi: "Ne, ne, ne!", Džej vadi iz džepa sat i kaže: "Sada će da se nervira sat vremena što mu nema sata i da ga traži!". Nisam ni primetio da ga je uzeo. Imao je on te tako fore, bilo je to super - rekao je pevač tom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading