ŠOK IZJAVA OCA JOVANE JEREMIĆ! Evo da li je ponosan na ćerku, jednu stvar JOJ POSEBNO ZAMERA (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama.

ŠOK IZJAVA OCA JOVANE JEREMIĆ! Evo da li je ponosan na ćerku, jednu stvar JOJ POSEBNO ZAMERA (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je proslavila 33. rođendan u jednom prestoničkom restoranu u društvu svoje majke. Ova proslava privukla je pažnju javnosti zbog mnogo čega, a posebno zbog izjava koje je imala voditeljka. Naime, u medijima se često ističe da je Jovana vrlo bliska sa svojom majkom, dok se njen otac retko pojavljuje u javnosti.

Jovanin otac je jednom prilikom stao pred televizijske kamere kako bi govorio o tome koliko je ponosan na to što je njegova naslednica postala danas, ali da sa nekim stvarima treba malo da prikoči. 

 

 

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo, ćerko, samo napred!". Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - kazao je tada za Premijeru - vikend specijal, pa je dodao:

Foto: Nebojsa Mandic

Jovana Jeremić

 

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

 

Jovana je jednom prilikom podelila na društvenim mrežama fotografiju sa roditeljima, ističući njihovu podršku i ljubav. Ova slika je oduševila njene pratioce, dok je Jovana u opisu objave istakla svoje korene i ponosno istakla svoj identitet. Takođe, nedavno je otkrila kakav odnos imaju njeni roditelji sa njenim emotivnim partnerom, biznismenom Draganom Stankovićem, ističući da je njena majka veoma srećna zbog njihove veze.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading