VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ SMUVAO NAŠU VODITELJKU: Brenin sin se razgolitio sa OVOM BOMBOM, vreli kadrovi obelodanili vezu!

Autor:

Zabava

16.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović pokazao novu devojku!

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ SMUVAO NAŠU VODITELJKU: Brenin sin se razgolitio sa OVOM BOMBOM, vreli kadrovi obelodanili vezu!

Foto: Instagram.com

Sin poznate pevačice Lepe Brene i biznismena Slobodana Bobe Živojinovića, Viktor Živojinović, izazvao je veliku pažnju javnosti jer je danas javno pokazao svoju novu devojku, voditeljku Sofiju Spasojević.

Sofija, koja je poznata po svojoj neverovatnoj lepoti, ima impresivnih 35 hiljada pratilaca na Instagramu, gde redovno deli svoje kampanje za svetski poznate modne dizajnere i brendove šminke. Njene provokativne fotografije u kupaćim kostimima i dekoltiranim odevnim kombinacijama privlače pažnju mnogih, a njeni postovi često izazivaju brojne komentare.

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović smuvao voditeljkui

 


Pored voditeljskog posla, Sofija Spasojević se ističe i kao model koji sarađuje sa poznatim modnim brendovima, a nije strana ni glumi u spotovima domaćih izvođača. Interesantno je da je Sofija otkrila da je dete razvedenih roditelja, da poštuje tradiciju i da je posebno vezana za svoju baku koja živi na selu.

Viktor je nedavno promenio svoje prebivalište, napuštajući luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi i uselivši se u sopstveni stan na Novom Beogradu, koji je, prema navodima medija, vredan čak 700.000 evra. Pored toga, Viktor je nedavno podelio spektakularan pogled sa 40. sprata zgrade na svom Instagram profilu, sa posebnim akcentom na zalazak sunca.

Danas su Viktor i Sofija zajedno pozirali sa osmehom na licu, a Viktor je na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju uz emotikon plavog srca. Ova romansa je izazvala veliko interesovanje javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj ove veze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading