ASTRO VODIČ: Promene za četiri znaka, evo kako će naša fudbalska reprezentacija proći u Nemačkoj

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

16.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

U ovoj epizodi Goca Dragišić navodi da će Mars u Biku doneti promene za četiri znaka. Logično, pod najvećim uticajem će biti Bik kojeg očekuju promene na porodičnom planu, a moguće je irešenje stambenog pitanja. Mars u Biku će imati veliki uticaj i na Device, Škorpije i Strelce. Ove znakove očekuju promene na poslovnom i emotivnom planu, ali važno je da ljubav ne boli, nego da bude skladna. Što se Devica tiče, moguć je neplanirani operativni zahvat. Ono što je najvažnije da znate za period od 16. juna otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila fudbalskom reprezenatcijom Srbije. Goca je prostudirala horoskop našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija, i poručila je da očekuje veliki obrt na prvenstvu u Nemačkoj i bolji rezultat nego prethodnih godina. Takođe, Goca kaže da će prva nedelja takmičenja biti pomalo problematična.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading