POZNATA PEVAČICA PONOVO UČI DA HODA: Sa 35 saznala da boluje od NEIZLEČIVE BOLESTI, njena borba traje GODINAMA!

Autor:

Zabava

14.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve samostalne korake napravila je posle sedam godina!

POZNATA PEVAČICA PONOVO UČI DA HODA: Sa 35 saznala da boluje od NEIZLEČIVE BOLESTI, njena borba traje GODINAMA!

Foto: PrintscreenInstagram

Hrvatska pevačica Anđa Marić već godinama se hrabro suočava sa neizlečivom bolešću - multiplom sklerozom. Sa 46 godina, Anđa je saznala za svoju dijagnozu u 35. godini života. Bolest je naglo napredovala, što je rezultiralo teškoćama u kretanju, pa čak i gubitkom sposobnosti da hoda. Pevačica je bila primorana da ponovo uči da hoda, a prve samostalne korake napravila je posle sedam godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Borba sa bolešću

Anđa Marić je javno podelila svoju borbu sa multiplom sklerozom putem društvenih mreža. Na svom Instagram profilu, pevačica je objavila fotografije iz bolnice, obaveštavajući pratioce da je krenula na redovnu terapiju. Kao deo svoje borbe, Anđa je istakla da je prošla kroz šest krugova redovne terapije Ocrevus, ističući važnost podrške i hrabrosti u suočavanju sa teškom bolešću.

Emotivno svedočenje

Gostujući u jednoj HRT-ovoj emisiji, Anđa je otvoreno progovorila o svojim iskustvima sa multiplom sklerozom. Opisujući svoje osećaje, pevačica je istakla da se osećala kao da je u zatvoru, jer je bolest ograničavala njenu pokretljivost. Kroz suze i očaj, Anđa je pronašla hrabrost da se suoči sa izazovima koje joj je postavila ova bolest, ističući važnost mentalne snage i podrške u procesu lečenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Umetnost kao osnažujuća snaga

Pored svoje borbe sa multiplom sklerozom, Anđa Marić je i dalje posvećena umetnosti i muzici. Njena snaga i hrabrost predstavljaju inspiraciju mnogima, a njeni nastupi i dalje su izvor radosti i emocija za publiku. Kroz svoju umetnost, Anđa šalje snažnu poruku o odlučnosti i hrabrosti u suočavanju sa životnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading