PETAR GRAŠO OTKRIO POL DRUGE BEBE: Evo šta ČEKAJU pevač i njegova 14 godina mlađa supruga!

Autor:

Zabava

14.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radosne vesti u domu hrvatskog muzičara!

PETAR GRAŠO OTKRIO POL DRUGE BEBE: Evo šta ČEKAJU pevač i njegova 14 godina mlađa supruga!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Popularni pevač Petar Grašo uskoro će dobiti drugo dete sa svojom partnerkom Hanom Huljić, koja je 14 godina mlađa od njega. Nakon devojčice Albe, par je nedavno otkrio da će ovoga puta dobiti dečaka. Hana je nedavno pokazala trudnički stomak u jednoj emisiji, potvrdivši tako radosnu vest.

Hana otkriva detalje o trudnoći

Petar Grašo je otkrio da se Hana oseća kao "svaka trudnica", ističući njene simpatične promene raspoloženja i ukusa tokom trudnoće.

- Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba da bude, to je okej - izjavio je pevač, prenosi Indexmagazin.hr.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hana i Petar već imaju devojčicu Albu

Srećna porodica iščekuje dolazak novog člana

Nakon rođenja njihove ćerke Albe Petar Grašo i Hana Huljić sa nestrpljenjem i radošću očekuju dolazak novog člana porodice. Ovo je sigurno posebno uzbuđenje s obzirom na to da će ovoga puta dobiti sina, što će dodatno obogatiti njihovu porodičnu dinamiku.

Popularni par i njihova srećna vest

Ova srećna vest o trudnoći i otkrivanju pola bebe je obradovala brojne fanove ovog popularnog para. Njihova otvorenost i iskrenost u vezi sa trudnoćom i porodičnim radostima doprinose simpatijama javnosti prema njima.

S obzirom na to da će Petar Grašo postati otac drugi put, njegovi fanovi s nestrpljenjem iščekuju vesti o dolasku njihovog sina na svet i žele im mnogo sreće u ovom posebnom periodu njihovih života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading