POZNATI PEVAČ POSLE "EVROVIZIJE" BATALIO MUZIKU I NAŠAO MUŽA: Zbog ljubavi sa MUŠKARCEM se preselio na drugi kontinent (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, ali njega više ne zanima javna scena, posvetio se modi.

POZNATI PEVAČ POSLE "EVROVIZIJE" BATALIO MUZIKU I NAŠAO MUŽA: Zbog ljubavi sa MUŠKARCEM se preselio na drugi kontinent (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Poznati pevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, ostao je upamćen kao jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na "Evroviziji", ubrzo potom nestao je sa javne scene, ali i sa Balkana, pošto već nekoliko godina živi i radi u Americi.

Naime, nekadašnji član boj benda "Seven up" šokirao je domaću javnost kada je našao muža i objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent.

 

 

On sa svojim partnerom danas živi u elitnom delu Los Anđelesa u vili sa bazenom, a na Instagramu neretko deli objave po kojima  bi se reklo da živi na veoma visokoj nozi.

Pored toga što je potpuno promenio život, Din je promenio i profesiju, pa se, umesto pevanjem, bavi modom i radi kao stilista za venčanja.

Nedavno se oglasio za medije i progovorio o svom životu posle mnogo godina u ilegali.

- Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me vise ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promenim život iz korena. Dakle, tako sam se doselio u Ameriku, a ne na način na koji mnogi misle i pišu. Meni je ovde lepo, srećan sam i ne nameravam da se vraćam na muzičku scenu - rekao je on tada.

Republika

Foto: printscreen

Fuad Backović Din kaže da ne planira da se vraća na muzilčku scenu

Podsetimo, Deen se krajem 2000. povukao sa muzičke scene i zbog fakulteta se odselio iz Bosne i Hercegovine. Završio je fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu.

Inače, otac ovog pevača je bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojevremeno tvrdio da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

Nakon sedam godina provedenih u Milanu, Deen se preselio u Los Anđeles.

Već neko vreme je u vezi sa umetničkim producentom Vilom Farsonom, i na društvenim mrežama ne kriju svoju ljubav.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragče

13.06.2024 22:54

Kalemi ga uglješa sve u 16.