VODITELJKA KAO MUŠKARAC MAJSTORIŠE PO KUĆI! Snimala se kako nosi kutije na glavi, evo šta je napravila od svog doma! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izradi projekta, Pišekova je imala pomoć jedne školske drugarice. Posebno je zanimljivo da je to jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave “pametne” kuće.

VODITELJKA KAO MUŠKARAC MAJSTORIŠE PO KUĆI! Snimala se kako nosi kutije na glavi, evo šta je napravila od svog doma! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Nikolina Pišek već neko vreme obaveštava pratioce na društvenim mrežama o tome kako teku radovi na sređivanju njene nove pametne kuće, pa se sada snimala dok je kutije i stvari prenosila držeći ih na glavi. Ona je rekla da joj ne pada teško da majstoriše i sređuje po kući, i da uživa u lomu koji dolazi sa tim, budući da je sredila prostor po svojim merilima. 

 

 

Rekli su mi da će sve biti u redu. Brzo. Lagali su me. Ne verujte nikome onima koji vam kažu da je selidba i preuređenje bauk. Ali znate šta? Ja bih sve opet ponovo. Otvaram kutije, nameštam, živim u prostoru koji polako osećam i rađaju mi se nove ideje i vizije. I dobila sam par slatkih projekata uređenja interijera. Jedva čekam da se primim posla i nekome ulepšam život. I znate još šta? Obožavam lepotu nedovršenosti i procesa, tragove nekih minulih vremena obgrljenih u savremeno. Volim prostore koji vam kažu nešto o ljudima koji tu obitavaju, o njihovim ljubavima i navikama, ne volim generičke prostore koji su danas sve zastupljeniji - napisala je Pišekova u opisu videa. 

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

 

U izradi projekta, Pišekova je imala pomoć jedne školske drugarice. Posebno je zanimljivo da je to jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave “pametne” kuće. U praksti to znači da će ova kuća sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

Foto: Instagram

Nikolina Pišek

 

Kako se ranije pisalo, Pišekova je pokušala da proda vilu za 1.700.000 evra, međutim, zbog sudskog spora sa Vidojevom ćerkom iz prvog braka, to nije trenutno u mogućnosti da učini.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading