HARIS DŽINOVIĆ DOBIO PESMU! Hit situacija sa društvenih mreža nasmejala mnoge! EVO KAKO GLASE STIHOVI (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je tviterašica pod pseudonimom Volshebna inspirisana Harisovim izjavama napisala pesmu i sve to objavila na ovoj društvenoj mreži.

HARIS DŽINOVIĆ DOBIO PESMU! Hit situacija sa društvenih mreža nasmejala mnoge! EVO KAKO GLASE STIHOVI (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač Haris Džinović rastao se nedavno sa suprugom nakon 22 godine zajedničkog života, tokom kojeg su dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana. Od momenta kad su stavili tačku na bračnu zajednicu, pevač je više puta javno govorio o njihovom odnosu i razlazu, dok je dizajnerka mudro ćutala sve vreme.

Internet je preplavljen brojnim mimovima inspirisanim Džinovićem i njegovim izjavama, a neki su čak odlučili da ih tetoviraju, što jasno pokazuje uticaj koji Harisova rečenica ima na ljude.

 

 

Sada je tviterašica pod pseudonimom Volshebna inspirisana Harisovim izjavama napisala pesmu i sve to objavila na ovoj društvenoj mreži.

- Ljudi zovite mi Harisa Džinovića napravila sam mu pesmu:"Kriv sam samo što sam davo" - napisala je ona uz snimak numere za koju je napisala tekst.

Ispod njene objave odmah su počeli da se ređaju komentari, a tviteraši su bili oduševljeni njenim radom: "Bravooo", "Imamo hit", "Umirem", "Ovo je letnji hit"...

Foto: Printscreen Instagram cecaraznatovic

Haris Džinović

 

Da li će ovaj potencijalni hit doživeti da ga neko otpeva ili će sve ostati u okviru šale na društvenim mrežama ostaje nam da vidimo.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, M.M./ATAImages

Haris Džinović i Toni Bijelić

 

Ubrzo, nakon vesti da se Haris razvodi, njegova koleginica, folk zvezda Dragana Mirković objavila je da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Haris je nedavno upitam da prokomentariše krah braka svoje koleginice, na šta je poručio: "Nek se svi razvedu". Ovo je zasmejalo Tonija, pa je njegovu izjavu podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram i dodao nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading