ŠOK NA VENČANJU DRAGANE KOSJERINE: Zbog Olivere Kovačević svi počeli da VRIŠTE!

Autor:

Zabava

09.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Kovačević napravila hit scenu!

ŠOK NA VENČANJU DRAGANE KOSJERINE: Zbog Olivere Kovačević svi počeli da VRIŠTE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Olivera Kovačević

Danas je u elitnom hotelu u Beogradu održano građansko venčanje voditeljke Dragane Kosjerine i njenog izabranika Bojana Perduva. Ovo glamurozno slavlje okupilo je oko 100 zvanica, a ceremonija je bila izuzetno posebna jer se održala na srpskom i portugalskom jeziku, zbog prisustva kuma koji je Portugalac.

Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina

 


Dragana i Bojan su upriličili raskošno slavlje za svoje goste, a poseban trenutak bio je kada je Dragana bacila buket, a on je završio pravo u rukama Olivere Kovačević. Ovaj neočekivani momenat izazvao je oduševljenje među prisutnima, a Olivera je sa osmehom pozirala sa buketom, jasno pokazujući koliko uživa na ovom gala venčanju.

Juče su se Dragana i Bojan venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a Dragana je zablistala u venčanici vrednoj 5.000 evra. Venčanica, pripijena uz telo, istakla je njen besprekoran izgled, a gola leđa, gola ramena i ogromni šlep dodatno su doprineli njenom glamuru. Posebno je zanimljivo što je voditeljka imala poseban zahtev da venčanica bude jednostavna, a efektna, te je izdvojila značajnu sumu novca kako bi izgledala savršeno za ovaj poseban dan.

Osim venčanja same voditeljke, Olivera Kovačević je privukla pažnju svojim radosnim izrazom lica nakon što je uhvatila buket. Njen osmeh nije skidala sa lica, jasno pokazujući koliko uživa u veselju i radosti koje je okružuje, piše Blic

Foto: M.M./ATAImages

Olivera Kovačević

 


Venčanje Dragane Kosjerine i Bojana Perduva obeleženo je glamurom, raskoši i nezaboravnim trenucima. Ova slavlja ostaće upamćena po luskuznom izdanju mladenaca, zanosnoj venčanici voditeljke Dragane, kao i nezaboravnom trenutku kada je buket završio u rukama Olivere Kovačević. Svi prisutni su imali priliku da uživaju u jedinstvenom skladu srpskih i portugalskih običaja, čineći ovo venčanje zaista posebnim i nezaboravnim događajem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
šokirana

09.06.2024 22:42

I šta je ovde šok? Zašto su svi vrištali? Ne kapiram foru.