JANA PRED SVIMA POTKAČILA NUĆIJA! Evo šta kaže o njegovoj muzici! Ovo je iznenadilo mnoge!

Autor:

Zabava

05.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čujem samo pesme koje mi ćerka kod kuće pusti

JANA PRED SVIMA POTKAČILA NUĆIJA! Evo šta kaže o njegovoj muzici! Ovo je iznenadilo mnoge!

Foto: youtube.com/Kurir, ST/Dragan Kadic

Pevačica Jana Todorović bila je jedna od zvanica na sinoćnoj proslavi 30. rođendana svoje mlađe koleginice Aleksandre Mladenović u jednom prestoničkom lokalu. Tom prilikom je otkrila zanimljive detalje o svojoj karijeri i stavovima prema novijim generacijama pevača, a posebno se dotakla Nućija, čiju muziku kako kaže, nikako ne sluša. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović sa ćerkicom

 

- Ništa sebi ne zameram, iskrena da budem. To je tako moralo da bude, da se tako desi. Ja sam imala svoj put, ne što sam ga ja birala, već zato što je Bog sve tako rekao - neko će pevati samo koncerte, neko samo kafane, neko samo šator! Što se tiče karijere ja sam prezadovoljna! Sve moje kolege pevaju moje pesme! Nadam se da će ostati upamćeno da sam veliki radnik - rekla je pevačica za Blic, pa se osvrnula na novije generacije kolega i pevača, koji sada snimaju najviše neke žanrove koji ranije kod nas nisu postojali:

Foto: TV Pink/printscreen

Jana Todorović

 

Vojaž, Nući, taj stil muzike... Ja to ne pratim. Čujem ono što ćerka pusti u našoj kući... Ne znam, ne zanima me. Kad bi ćerka rekla da hoće duet sa, eto, Nućijem... Pa, ne mogu svaku želju da joj ispunim! To samo neka ostane želja! Nući neka čeka! Ja sam uvek direktna i iskrena.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nucci

 


Ovim izjavama pevačica je još jednom pokazala svoju iskrenost i čvrst stav prema svojoj karijeri i novim generacijama na estradi.

Jana je inače u više navrata govorila o tome kako ne voli previše da eksperimentiše sa žanrovima, te ne bi po svemu sudeći, sarađivala s mlađim kolegama u duetima, jer je verna narodnjacima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading