KATARINA ŽIVKOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Nešto neobično su mnogi primetili, usijale se društvene mreže od komentara!

Autor:

Zabava

05.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija joj da je pored vode, kako i ne bi, kad su odabrali odličnu destinaciju i uživaju za sve pare.

KATARINA ŽIVKOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Nešto neobično su mnogi primetili, usijale se društvene mreže od komentara!

Foto: printscreen

Pevačica Katarina Živković nedavno je objavila vest koja je mnoge iznenadila - ona će se uskoro ostvariti u ulozi majke. Nakon povlačenja iz javnosti kako bi uživala u trudnoći, sada je Katarina odlučila da pokaže svoj trudnički stomak na luksuznoj destinaciji.

Kaća je izjavila da je trudna i da se nalazi u petom mesecu trudnoće, te da je ovo njeno prvo i poslednje javno obraćanje povodom trudnoće.

Foto: Instagram printsceen

Katarina Živković

 

- Kaća je otišla u Grčku i gledala da se maksimalno odmara kako od posla tako i zbog toga što je u drugom stanju. Prija joj da je pored vode, kako i ne bi, kad su odabrali odličnu destinaciju i uživaju za sve pare - kaže izvor blizak pevačici. 

Nakon straha od toga da li će sve biti u redu, odlučila je da se povuče iz javnosti i posveti se ovom posebnom periodu svog života.

Foto: E stock

Katarina Živković

 

 Na fotografijama koje je objavila vidi se kako blista u dubokoj plavoj suknji i beloj majici, ne skidajući osmeh s lica.

Foto: E stock

Katarina Živković

 

Katarina je istakla da smatra trudnoću blagoslovom od Boga, te je odlučila da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila ovom važnom životnom periodu.
Iako je odlučila da pokaže svoj trudnički stomak, Katarina i dalje čuva privatnost oca svog deteta, držeći ga daleko od očiju javnosti, pa se i danas mnogi pitaju ko je zapravo otac Kaćinog deteta i što toliko izbegava da priča o njemu, pa ga nema ni na slikama dok su na odmoru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading