VERICA NE KRIJE DA IZDRŽAVA DEČKA VELJKA! Par sklopio dogovor! Evo kako sada raspolažu finansijama!

Autor:

Zabava

04.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako njihov brak i dalje intrigira javnost, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nastavljaju da žive svoj život onako kako smatraju ispravnim.

VERICA NE KRIJE DA IZDRŽAVA DEČKA VELJKA! Par sklopio dogovor! Evo kako sada raspolažu finansijama!

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

Modna kreatorka Verica Rakočević već godinama intrigira javnost svojim brakom sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Njihov skladan odnos i razlika u godinama uvek su bili predmet interesovanja medija i javnosti.
 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica sa dečkom Veljkom Kuzmančevićem 

 

Nedavno su ponovo privukli pažnju javnosti, ovoga puta zbog Veričinih komentara o zaradi njenog supruga. U jednom intervjuu, Verica je istakla da ona izdržava svog supruga i da više doprinosi kućnom budžetu od njega. Naglasila je da za nju finansije u braku treba da budu zajedničke, te da ona i Veljko imaju istu kasu. Ovaj stav je izazvao različite reakcije i komentare u javnosti, ali Verica je istrajna u svojim uverenjima.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Nedavno je Verica Rakočević pohvalila svoje prijatelje da se prognoze na račun suprugove karijere polako ostvaruju. Naime, Veljko se nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu. Njegovi umetnički radovi su čak poslati u Ameriku, a priprema se i nova slika koja će dodatno uvećati njihov zajednički bankovni račun.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Iako njihov brak i dalje intrigira javnost, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nastavljaju da žive svoj život onako kako smatraju ispravnim. Njihova posvećenost jedno drugom, podrška u karijerama i zajednički životni stavovi čine osnovu njihovog skladnog odnosa, a javnost će svakako nastaviti da prati njihove dalje korake.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kardašisn

05.06.2024 07:34

Oboje su sick on da njom I ona da njim Smesna veza sa Djigalo