MANEKENKA OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE! Dala basnoslovnu sumu, ono što je KASNIJE USLEDILO NATERALO JU JE DA SE GORKO POKAJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon operacije Terezin izgled se drastično promenio, što je dovelo do toga da se kaje zbog svog izbora i oseća „sram“ nakon drastične promene tela.

MANEKENKA OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE! Dala basnoslovnu sumu, ono što je KASNIJE USLEDILO NATERALO JU JE DA SE GORKO POKAJE! (FOTO)

Foto: prinskrin/jutjub

Teresa Fišer

Čuvena manekenka Tereza Fišer dugo je planirala da ode na operaciju kojom bi dobila u visini, pa je tako produžila noge! Manekenka iz Nemačke pukla je 165.000 dolara da bi noge produžila dodatnih 15 centimetara. 

Produživanje nogu ostavilo joj je emocionalne i fizičke ožiljke. Navodno ju je bivši partner terao da ode na intervenciju i produži noge, a ona ga je poslušala, te nijednog trenutka nije pomislila da bi u nekom momentu mogla da se pokaje. U početku je bila visoka 170 centimetara, ali nakon operacije promene tela urađena u dobi od 24 godine postala je visoka preko 182 centimetra.

Foto: prinskrin/jutjub

Tereza Fišer

 

Nakon operacije Terezin izgled se drastično promenio, što je dovelo do toga da se kaje zbog svog izbora i oseća "sram" nakon drastične promene tela.

- Sramota me je jer sam pristala na operaciju koja nije trebalo da se desi. Ne mogu da shvatim da sebi nisam dala vremena da o svemu dobro promislim s obzirom na to da se radi o vrlo ozbiljnoj operaciji. Nikada nemojte da brzate sa ovakvim odlukama, već dobro sedite i razmislite da se ne biste posle celog života kajali  - priznala je ona. 

Foto: prinskrin/jutjub

Tereza Fišer

 

Fišerova sada ima više od 142.000 pratilaca na Instagramu i preko 200.000 na Tik-toku.

Još 2019. manekenka je rekla da je zaista zadovoljna rezultatima i da je bila podvrgnuta operaciji da bi podigla samopouzdanje nakon što je bila maltretirana u tinejdžerskim godinama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading