JANJUŠ OPET URNIŠE ANELI! PROGOVORIO O NJENOJ TRUDNOĆI! Evo da li je istina da je zabranio da se grli s drugim muškarcima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je žena bolesna, zamisli da se grli... Još ona meni objašnjava kako mi Uroš puni glavu, a sve njene drugarice govore da sam bolesnik i da ne treba da bude sa mnom. Zamisli kod kuće da uđem u dnevnu sobu, a komšija došao da je masira.

JANJUŠ OPET URNIŠE ANELI! PROGOVORIO O NJENOJ TRUDNOĆI! Evo da li je istina da je zabranio da se grli s drugim muškarcima!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici rijalitija Elita Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, ponovo su na ratnoj nozi, a sada je bivši košarkaš otkrio sve o tome da li sumnja da je starleta u drugom stanu, ali i da li je tačno da joj je navodno zabranio da se grli sa drugim muškarcima. 

Radi se o ozbiljnim kretenima koji nemaju dva grama mozga, a i ja sa njima. Ja treba da budem sa njom pogotovo zbog situacije zbog koje se priča. Ona dođe u situaciju da je pojaše muškarac koji sedi po ceo dan sa mnom. Ja sam stao i gledam, a oni mi se keze i kažu da sam bolestan - pričao je Janjuš.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Kaže da si joj zabranio da se grli sa muškarcima - dodao je Darko.

- To je žena bolesna, zamisli da se grli... Još ona meni objašnjava kako mi Uroš puni glavu, a sve njene drugarice govore da sam bolesnik i da ne treba da bude sa mnom. Zamisli kod kuće da uđem u dnevnu sobu, a komšija došao da je masira. Da li sam ja lud? Posle će neko da kaže da sam opet napravio haos. Dečko je opkoračio preko d*peta, ona se smeje i kaže da sam bolestan - nastavio je Janjušević.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Šta ćeš ako je trudna? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja sam govorio da bih bio tu. Nisam govorio da uradi bilo šta drugo osim da je to to - poručio je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Da li ćete da razgovarate posle ovoga?

- Gde da razgovaramo? Ona treba da se zapita da li je normalna, pošto će da kaže da ja nisam normalan. Ovo da se završi i da bežim glavom bez obzira, j*bem srce kad je ovo ovako - poručio je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
svasta

03.06.2024 09:28

Aneli je nevidjena gluperda ali ovaj Janjus ne moze da izdrzi duze od dva dana sa istim misljenjem kod njega je sve idi mi dodji mi, ne moze on ni sa kim previse je zavidan, sebican, priglup i nesposoban, njemu nema zivota bez mama Ene.

Leon

03.06.2024 10:52

Tko je ovoga krkana ubijedio da je on pametan pa on sviju moze komentirat negativno, on je taj koji je bez ikakvoga pokrica u zivotu, neostvaren covjek, ne zna se izrazit, mracan, cinik, bahat a sve to pod krinkom nekakva duhovita covjeka sto nema veze sa duhovitoscu jer on nije inteligentan, bas se ne umije postavit prema ljudima jako je nesiguran i osobenjak sam izaziva sukobe sa ljudima da bi ih unizio a sebe uzdigao, ne zna sto bi drugo pokazao.