JA SAM ODGOVORAN ZA SMRT TONIJA MONTANA! Šokantno priznanje muzičara će vas naježiti, grca u suzama: Hteo je da dođe do mene!

Autor:

Zabava

31.05.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar krivi sebe za smrt kolege zbog svojih uslova života!

JA SAM ODGOVORAN ZA SMRT TONIJA MONTANA! Šokantno priznanje muzičara će vas naježiti, grca u suzama: Hteo je da dođe do mene!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar "YU" grupe, nedavno je otkrio da živi u kući bez struje i vode. Nakon što se oglasio u javnosti, njegovo finansijsko stanje se promenilo, a sada je sve zatekao izjavom da se oseća odgovornim za smrt svog kolege Tonija Montana.

- Žao mi je Tonija Montana. Umro je zbog mene kad je pročitao kako živim. Jebi*a, imao slabo srce i umro čovek. Plakao sam ceo dan, strašno mi je žao. Hteo je da dođe kod mene - zaključuje Slobodan za Telegraf.

Slobodan Jurišić, nakon teškog perioda, pronašao je način da se skući. Muzičar sada stanuje u kući od 200 kvadrata, kod žene koja se plaši da bude sama u toj velikoj kući.

Republika

Foto: Facebook

 

 

- Trenutno živim kod jedne žene u Banatskom Despotovcu, 20-ak kilometara od Zrenjanina. Ponudila mi je pomoć i ja sam prihvatio. Ovde mi je sad lepo i prijatno. Ta žena se plaši da bude sama u velikoj kući od 200 kvadrata, pa sam ja sad tu sa njom. Imam opet bend, krenulo je nabolje - kratko je poručio Jura.

Podsetimo, Tonijev poznanik, radnik u pogrebnom preduzeću, otkrio je da je sahrana bila skromna, bez mnogih tradicionalnih običaja, zbog finansijskih poteškoća porodice. Članovi familije su sami organizovali sahranu, a muzičar je sahranjen u porodičnoj grobnici pored svojih roditelja.

- Odmah smo ga sahranili. U njegovoj kući je telo bilo svega pola sata - rekao je Tonijev poznanik.

Drugi radnik je ispričao da su muzičara sahranili članovi familije koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji, tako da su izostali mnogi običaji. Toni je sahranjen u porodičnoj grobnici u kojoj počivaju i njegovi roditelji.

- Njegov brat od tetke nije hteo da plati sahranu, pa su ga ostali sami sahranili - ispričao je ovaj čovek za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading