HARIS PRIGRLIO PET DECENIJA MLAĐU ZORANU: MC Stojan hitno reagovao, odmah POTKAČIO svoju devojku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač izazvao lavinu reakcija svojom objavom na društvenoj mreži TikTok!

HARIS PRIGRLIO PET DECENIJA MLAĐU ZORANU: MC Stojan hitno reagovao, odmah POTKAČIO svoju devojku! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, ATA images, e-stock/ Časlav Vukojičić

Zorana Mićanović, mlada pevačica i nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda", nedavno je proslavila svoj 20. rođendan. Pevačica je ponovo u žiži interesovanja javnosti zbog veze sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom, a sada je ponovo napravila pometnju.

Republika

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Zorana i MC Stojan

Naime, Zorana se slikala sa Harisom Džinovićem (72), koji ju je na slici zagrlio, a njihova fotografija postala je viralna na društvenim mrežama.

Ono što je posebno privuklo pažnju je reakcija njenog dečka, MC Stojana. Naime, on je fotografiju podelio na društvenoj mreži TikTok, uz zanimljiv komentar.

- Ja za 10 godina? - napisao je MC Stojan u okviru naslova objave i označio Zoranu.

Posebno je zanimljiv audio-snimak koji je pratio objavu. Naime, u pozadini ide Harisov intervju, gde on nakon razvoda govori: "Ja nisam ništa kriv, ja sam kriv samo što sam davao".

Stojanova objava oduševila je njegove pratioce. "Ha-ha-ha-ha-ha, kad čovek gleda realno", "Kraj, nema dalje", "Ludilo", "Pa Bože, oplakah", "Umirem od smeha", "Lud čovek", "Realno, čeka te ta sudbina", "Negde pare moraju da odu, tako da bolje na žene, nego na nešto drugo", "Bez starca nema udarca", samo su neki od komentara ispod ove objave. 

Inače, Zorana je nedavno izjavila i da je spremna za svadbu, na šta se MC Stojan našalio da će svadba biti za 2.000 ljudi, po ceni ulaznice od 500 evra, te da će trajati tri dana. 

- Što da ne? Kod mene nema da li sam spreman ili ne, kod mene se sve dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće! - našalio se on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vila

31.05.2024 10:08

Stojane pijes ti redovno lkjekove

Stojke

01.06.2024 05:09

Stojke odmah da častiš A Stari lisac se nesmiruje 🤣😂🤣🥳