TRUDNA MARIJA KILIBARDA! Voditeljka otkrila i pol bebe! Njenoj sreći nema kraja!

Autor:

Zabava

29.05.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza između Marije i Branislava nije ostala neprimećena u javnosti. Iako su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da je Branislav sin poznatih roditelja, glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, Marija nije krila svoju sreću zbog izbora partnera.

TRUDNA MARIJA KILIBARDA! Voditeljka otkrila i pol bebe! Njenoj sreći nema kraja!

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda

Popularna voditeljka Marija Kilibarda i njen partner Branislav Bane Vučelić, uskoro će postati roditelji devojčice, čime će njihova srećna ljubavna priča dobiti novu, radostanu dimenziju. Nakon duže borbe za potomstvo, Marija je konačno ostala u drugom stanju i oseća se odlično.

Veza između Marije i Branislava nije ostala neprimećena u javnosti. Iako su mnogi bili iznenađeni kada su saznali da je Branislav sin poznatih roditelja, glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, Marija nije krila svoju sreću zbog izbora partnera. Ona je isticala da je prvi put u životu pronašla partnera koji joj je istovremeno i najbolji prijatelj. Ova neobična i snažna veza, zasnovana na poverenju, predstavlja temelj njihove ljubavne priče.

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda

 

U jednom od intervjua, Marija je istakla da je ranije mislila da ne želi partnera koji je njen najbolji prijatelj, ali je sada shvatila da je to ključno za zdravu i dugoročno kvalitetnu vezu. Naglasila je da je važno imati nekoga kome možete da se obratite u svakom trenutku, koji vam pruža podršku i čiji vam je savet dragocen.

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda

 

Iako su detalji o trudnoći i porođaju još uvek tajna, vest da će par dobiti devojčicu izazvala je dodatnu radost u njihovim životima. Marija je svojim obožavaocima prenela entuzijazam zbog dolaska devojčice, ističući koliko je srećna zbog te činjenice.
Ova vest je obradovala kako njihove prijatelje i porodicu, tako i vernu publiku koja prati njihovu vezu i profesionalne poduhvate.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading