SENIDAH POSLE TRI GODINE PONOVO POKAZALA DEČKA: Ovako uživa u LJUBAVI sa osam godina mlađim muškarcem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajdarpašićeva posvetila emotivnu objavu svom partneru, sa kojim je u odnosu od 2019. godine!

SENIDAH POSLE TRI GODINE PONOVO POKAZALA DEČKA: Ovako uživa u LJUBAVI sa osam godina mlađim muškarcem! (VIDEO)

Foto: Republika

Senidah

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, retko kad govori o svom privatnom životu, a s vremena na vreme otkrije neki detalj. Ona uživa u ljubavi sa osam godina mlađim Stefanom od 2019. godine, a samo je jednom objavila zajedničku fotografiju sa njim i to 2021. godine.

Senida je sada iznenadila sve kad je posle dužeg vreman objavila fotku sa svojim dečkom. Ona se naslonila njegovo rame i pozirala, te dodala sledeće reči:

- Stižem kući - napisala je Senida na engleskom jeziku i dodala emotikon crvenog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Senida sa dečkom

Senidin dečko je završio pomorsku školu, a potom radio kao obezbeđenje u jednom klubu. Romansu su započeli ubrzo nakon što su se upoznali.

Podsećanja radi, Senida je svojevremeno javno pokazala koliko joj je stalo do njega.

- Danas si mi pokazao koliko si velika osoba i učinio si da shvatim koliko sam zapravo blagoslovena što te imam u svom životu. Voleću te zauvek! Tvoj osmeh je sve - napisala je jednom prilikom na društvenoj mreži Instagram Senida.

 

 

Inače, ova muzička zvezda, koja dolazi iz Slovenije, nedavno je nastupala sa našom Aleksandrom Prijović na njenom koncertu u Ljubljani. Tada je Prija izvela sa Senidom njen hit "Behute" i nahvalila pevačicu. Svi su uglas pevali sa njima, a Prijovićka je potom otišla da se presvuče, dok je Senida zabavljala publiku svojim hitovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading