ANA SEVIĆ SE ODMAH OGLASILA! Posle vesti da Darko Lazić čeka treće dete, njegova bivša je MNOGE OSTAVILA U ČUDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Darko ostali su u prijateljskim odnosima posle svega, a ona je čak bila i na njegovoj i Katarininoj svadbi sa partnerom Danielom Nedeljkovićem, pa se veselila za sve pare.

ANA SEVIĆ SE ODMAH OGLASILA! Posle vesti da Darko Lazić čeka treće dete, njegova bivša je MNOGE OSTAVILA U ČUDU! (FOTO)

Foto: ATA Images,Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, što su sinoć i potvrdili na društvenim mrežama. Par je organizovao i otkrivanje pola, ali se za sada sve drži u tajnosti, s obzirom na to da nisu hteli da potvrde da li Kaća nosi dečaka ili devojčicu.

Foto: ATA Images

Ana Sević

 

U međuvremenu, mnogima je pažnju privuklo to što je Darkova bivša partnerka Ana Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, lajkovala ovaj post, verovatno jer nisu očekivali da se to desi! 

Foto: Instagram printscreen

Darko Lazić

 

Naime, iako su imali raznih trzavica u svom odnosu u prošlosti, Ana i Darko ostali su u prijateljskim odnosima posle svega, a ona je čak bila i na njegovoj i Katarininoj svadbi sa partnerom Danielom Nedeljkovićem, pa se veselila za sve pare. Zbog toga se i ona raduje što će Darko opet da postane tata, treći put, pa je kako smo saznali, paru poželela sve najbolje. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Inače, Katarina i Darko oglasili su se ubrzo za medije, pa su otkrili koliko se raduju zbog svega.

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - rekao je Darko za Blic, dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

- Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi.  

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading