DARKO LAZIĆ JE MUŠKA ZORICA BRUNCLIK, A EVO I ZBOG ČEGA! Hit komentari na mrežama otkako je folker objavio da čeka treće dete!

Autor:

Zabava

28.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu, pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - rekao je Lazić za medije.

DARKO LAZIĆ JE MUŠKA ZORICA BRUNCLIK, A EVO I ZBOG ČEGA! Hit komentari na mrežama otkako je folker objavio da čeka treće dete!

Foto: Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, što su sinoć i potvrdili na društvenim mrežama. Par je organizovao i otkrivanje pola, ali se za sada sve drži u tajnosti, s obzirom na to da nisu hteli da potvrde da li Kaća nosi dečaka ili devojčicu.

U međuvremenu, Darka su svi počeli da porede sa koleginicom Zoricom Brunclik, koja ima četvoro dece sa nekoliko različitih partnera, a to se uveliko piše na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić i Katarina

 

- Darko je naša muška Zoka Brunclik! Ona ima četvoro dece, a Darko čeka treće sa trećom partnerkom! Oni treba da se sretnu i da jednom drugom udele savete ili napišu priručnik kako da se sve to postigne, a da opet sa svim bivšim partnerima budete u dobrim odnosima i posle raskida - glasio je jedan od komentara koji je nasmejao mnoge. 

Ovim povodom, par se oglasio i potvrdio da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Foto: Republika

Darko Lazić i Katarina

 

Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - rekao je Lazić, prenosi Blic, dok je Kaća sa osmehom na licu dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorica Brunclik

 

Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija jos jednog člana, kao kruna naše ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading