TIJANA EM SMUVALA MLADOG MUZIČARA: Pevačica pokazala NOVOG DEČKA, svi bruje o ovome! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka uživa u novoj ljubavi sa gitaristom!

TIJANA EM SMUVALA MLADOG MUZIČARA: Pevačica pokazala NOVOG DEČKA, svi bruje o ovome! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Folk pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, uživa u novoj ljubavi i to sa gitaristom iz svog benda. Kako tvrde izvori, njih dvoje su mesecima u vezi, a simpatije su odavno krenule i oni sada uživaju u ljubavi.

- Istina je da su u vezi, već nekoliko meseci. Simpatije su odavno počele između njih dvoje, ali oni to kriju ne znam zašto. Juče su proslavili i zajedno njegov rođendan, a Tijana je i objavila slike, međutim sve nešto pokušavaju da sakriju, valjda on ne želi da bude u medijima - rekao je za "Kurir" izvor blizak pevačici.

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana čestitala dečku rođendan

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tijanom na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala na pozive do objavljivanja ovog teksta.

Podsetimo, pevačica je izašla iz kratke veze sa reperom Vukom Mobom, a nedavno je potvrdila da je ponovo zaljubljena.

- Zaljubljena sam, ali sam sama... Imam simpatiju. Ne želim da otkrijem ko je on, još uvek. Mogu da kažem da sam srećna. Ja sam njemu takođe simpatija, ali još uvek ne radimo ništa po tom pitanju - rekla je Tijana, koja se postidela dok je pričala.

- Sad smišljamo naš prvi dejt! Uživam u ovome... Taj osećaj muvanja, leptirići u stomaku, to mi se baš dopada. Posle, kada se stvari konkretizuju, dolaze problemi. Nekako nema te magije koja sada postoji - ispričala je potom pevačica u emisiji "Magazin in".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading