STANIJA OBJAVILA NAJINTIMNIJI SNIMAK MAJKE: Cela nacija ZINULA, mahala joj GOLA i vikala da prestane da snima (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Dobrojević se skinula u sedmoj deceniji!

STANIJA OBJAVILA NAJINTIMNIJI SNIMAK MAJKE: Cela nacija ZINULA, mahala joj GOLA i vikala da prestane da snima (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Majka bivše učesnice rijalitija "Zadruga" i starlete Stanije Dobrojević, Slavica, nedavno je zakoračila u sedmu deceniju svog života, ali njen izgled i dalje ostavlja bez daha. Naime, nedavno su Stanija i Slavica zajedno otputovale u Ameriku, a tamo su odlučile da uživaju na suncu pored bazena. Međutim, jedan detalj je sve ostavio bez teksta.

Naime, Dobrojevićeva je zabeležila trenutak kada se njena majka sunčala u toplesu i podelila ga na svom Instagram profilu, uprkos upozorenju da je ne snima. Mnogi su komentarisali da je Slavica izuzetno zanosna i da izgleda fantastično za svoje godine, a neki su čak tvrdili da bi pomislili da su majka i ćerka zapravo drugarice ili sestre, a ne majka i ćerka.

Inače, Stanija je nedavno istakla da bi volela da u njenoj sedmoj deceniji izgleda kao njena majka, što je izazvalo oduševljenje među njenim fanovima. Mnogi su komentarisali da je očigledno da je lepota i vitko telo nasleđeno od majke, što je posebno zanimljivo jer se često spekuliše o tome koliko se neke poznate ličnosti oslanjaju na estetske zahvate kako bi održale mladolik izgled.

Slavica je takođe bila velika podrška svojoj ćerki tokom njenog učešća u rijalitiju, a njihov blizak odnos je očigledan i iz njihovih zajedničkih putovanja i luksuznih trenutaka koje često dele na društvenim mrežama. Njih dve su često viđene kako putuju zajedno, a njihov odnos budi divljenje kod mnogih, ističući važnost porodične podrške i bliskosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading