LUKAS OTKRIO ZBOG ČEGA SE PRESELIO U SREMSKU KAMENICU: Život mi je mirniji, lepši i bez stresa!

Autor:

Zabava

23.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas oglasio se nakon što se iselio iz penthausa i napustio prestonicu

LUKAS OTKRIO ZBOG ČEGA SE PRESELIO U SREMSKU KAMENICU: Život mi je mirniji, lepši i bez stresa!

Foto: Wikimedia/Marijica.123, youtube.com/printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da se pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, iselio iz luksuznog penthausa vrednog 500.000 evra i napustio Beograd, a onda je usledila i njegova potvrda da poslednjih nekoliko meseci živi u Vojvodini.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

 

Naime, iz do sada nepoznatih razloga folker je iznajmio kuću u Sremskoj Kamenici, a pred njegov nastup u metropoli objasnio je da mu prija opušteniji i usporeniji život, kakav je u Novom Sadu.

- Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi. Život mi je mirniji, lepši i bez stresa - rekao je on za Telegraf.rs, te se osvrnuo na duet s Miroslavom Ilićem:

- Lepa ideja, dopala mi se pesma, imali smo odličnu zajedničku energiju. Godinama se znamo i konačno je došao red da dođe i do zajedničke saradnje. Miroslav je odličan kao saradnik. 

Za sada nije poznato šta se dešava s penthausom iz kojeg je folker izašao. Stan pevača Ace Lukasa nekoliko puta je bio u žiži interesovanja, počev od toga kako ga je kupio, na čije ime je uknjižen, pa do toga da su izvršitelji kucali na vrata. Pevač nikad nije krio da je od Saše Popovića pozajmio pola miliona evra da bi kupio stan, a tek kad isplati dug, stan prelazi u vlasništvo pevača, što je on navodno i uradio. Kako se šuškalo u medijima, penthaus je plaćen 500.000 evra i, sudeći po nameštaju, nije se štedelo na opremanju. Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene s decom, ali i crteže naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je pevač dobio tokom bogate i uspešne karijere.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading