PROCURIO SNIMAK KARLEUŠE I TONIJA MONTANA: Ovo je sve ŠOKIRALO, pevačica hitno reagovala u emisiji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Toni su svojevremeno gostovali u Minimaksovoj emisiji, a snimak je isplivao na društvenim mrežama!

PROCURIO SNIMAK KARLEUŠE I TONIJA MONTANA: Ovo je sve ŠOKIRALO, pevačica hitno reagovala u emisiji! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Pevač Velibor Miljković, u narodu poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav juče, 22. maja, u svom stanu u Beogradu. Ova vest šokirala je javnost i izazvala veliku tugu među njegovim prijateljima, kolegama i svim poštovaocima njegovog lika i dela. 

Republika

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se i prisetile anegdota sa pokojnim pevačem, a na društvenoj mreži Iks (Tviter) isplivao je snimak njegovog gostovanja na Pinku u emisiji Milovana Ilića Minimaksa.

Tada je sa njih gostovala i muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je u jednom trenutku izvela pesmu "Samo za tvoje oči". Ono što je posebno privuklo pažnju korisnika društvenih mreža je to što je Toni sve vreme ignorisao Karleušu, a ona je to primetila.

Toni je čitao knjigu, a Karleuša je prišla, sela na njegovu fotelju, uzela knjigu i krenula da igra, dok je on i dalje pokušavao da je ignoriše.

- Umro Toni Montano. Bože me prosti, ali sve čega se sećam vezano za tog čoveka je ovo ultra neprijatno gostovanje, gde je Karleušu namerno ignorisao celu emisiju, što je, naravno, njoj jednom Lavu (u horoskopu) potpuno neprihvaljivo - napisao je jedan od popularnijih korisnika gorepomenute društvene mreže, a snimak možete pogledati iznad ovog teksta.

Podsetimo, prema informacijama sa lica mesta, patrola je zatekla Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Tonija Montana, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Nakon što je angažovan bravar koji je otvorio stan, muzičar je pronađen mrtav u fotelji. Uviđajna ekipa je konstatovala smrt i zaključila da nema tragova nasilne smrti. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading