ESTRADNI MENADŽER IDE NA ROBIJU?! Kokain držao u FRIŽIDERU, krio oružje i municiju, a SARAĐIVAO sa poznatim imenima (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti mu kazna do deset godina zatvora!

ESTRADNI MENADŽER IDE NA ROBIJU?! Kokain držao u FRIŽIDERU, krio oružje i municiju, a SARAĐIVAO sa poznatim imenima (FOTO)

Foto: Instagram.com pritnscren/novak_radin

Novak Radin

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Novaka Radina (40), poznatog estradnog menadžera, zbog sumnje da je neovlašćeno držao u velikoj količini opojnu drogu kokain, odnosno ukupno 44,35 grama, kao i jer je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju. Novak Radin je optužen za krivična dela Neovlašćeno držanje opojnih droga iz člana 246a stav 2, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do deset godina u sticaju sa krivičnim delom Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika za koje je zaprečena kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, koja krivična dela su u nadležnosti osnovnog suda.

Zbog svega navedenog, tužilaštvo je predložilo da Viši sud u Beogradu oglasi stvarno i mesno nenadležnim i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, koji predlog je Viši sud u Beogradu usvojio, te je doneo rešenje da se spisi predmeta dostave Trećem osnovnom sudu u Beogradu kao stvarno i mesno nadležnom.

Republika

Foto: Instagram.com/novak_radin

Novak Radin

Tužilaštvo je sudu takođe predložilo da se Radinu produži pritvor kako ne bi ponovio krivično delo, a taj predlog je usvojen, te mu je rešenjem suda 16. maja 2024. godine pritvor produžen za još 30 dana. Optužnicom se estradnom menadžeru na teret stavlja da je u stanu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain, dok je džepu jakne držao staklenu vijalicu sa integrisanom kašičicom u poklopcu sa 1,18 grama iste opojne droge. Takođe, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni u istom stanu neovlašćeno držao pištolj marke "Steyr" sa uklonjenim fabričkim brojem i ukupno 40 komada metaka različitog kalibra.

Podsetimo, Novak je sarađivao sa poznatim imenima sa naše javne scene, među kojima su Jelena Karleuša, Andreana Čekić, Dado i Šako Polumenta, Ivana Nikolić, Radiša Trajković Đani, Teodora DžehverovićNenad Aleksić Ša i drugi.

Inače, kako je Republika saznala, Novak Radin je svojevremeno imao vrlo turbulentan period u životu, te je tako zbog eksklozije bombe izgubio prst. Na fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, jasno se vidi da Radinu fali deo malog prsta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading