NINA SENIČAR PODIGLA PRAŠINU STAVOVIMA O RODITELJSTVU! Žestoko oplela po OČEVIMA: "Dok se žena porađa, on je u kafani MRTAV PIJAN!"

Autor:

Zabava

22.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovih reči svesna je, kaže, da je muškarci u Srbiji neće voleti.

NINA SENIČAR PODIGLA PRAŠINU STAVOVIMA O RODITELJSTVU! Žestoko oplela po OČEVIMA: "Dok se žena porađa, on je u kafani MRTAV PIJAN!"

Foto: ATA Images

Voditeljka, model i glumica Nina Seničar čeka drugo dete sa svojim izabranikom Džejem Elisom, pa je bila pravi izbor za gostovanje u podkastu "Jednostavno roditelji" u kojem se dotakla porodičnih odnosa. Nina je otvoreno govorila o svemu što misli da je loše, a tiče se roditeljstva i odnosa muškaraca i žena.

Ona se osvrnula na običaje u Srbiji koji se vezuju za rođenje dece i njihovo odrastanje, a posebno je istakla da joj se ne dopada činjenica da muškarci slave u kafani dok se žena porađa.

Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ sa društvom i da si posle mrtav pijan - započela je Nina Seničar.

Ona je istakla da otac deteta treba da bude sa trudnicom i da joj se nađe pri porođaju.

 

 

- Ne krivim muškarce jer se to kod nas jednostavno tako desilo. Kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje, lupam, 20 sati? Verovatno se to tako sponatano desilo, kao, ajde da budem sa društvom - istakla je.

Takođe, istakla je da muškarci previše naglašavaju to da su muškarci, a "pelenu nisu promenili u životu".

Ja bih te ljude..., ne znam šta bih im uradila stvarno. To su te neke stvari u kojima ti kao osoba ne učestvuješ, a zapravo su toliko bitne i za dete i za tebe i za vas kao par. Ali ima i fenomenalnih očeva, zaista, neću da generalizujem - rekla je Nina, a potom se osvrnula na svoje detinjstvo i istakla da je njen otac uvek bio prisutan tokom njnog odrastanja, kao i da je kupao svako veče zajedno s majkom.

- On bi našao zamenu za dežurstvo za tih 20 minuta, doleteo, okupao me, stavio da spavam i vratio se. Niko njena nije naterao na to, on je to zaista želeo - zaključila je Nina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading