SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE: Hrvatska pevačica pevala u Crnoj Gori za DAN NEZAVISNOSTI, ne zna za BLAM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je rekla na proslavi na Cetinju!

SEVERINA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE: Hrvatska pevačica pevala u Crnoj Gori za DAN NEZAVISNOSTI, ne zna za BLAM! (VIDEO)

Foto: shutterstock, ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Vučković sinoć je na Cetinju održala svoj najavljeni nastup na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore, te ponovo uspela da svojim izjava isprovocira srpsku javnost. 

- Dolazim iz Splita i gde god dođem, smatraju me svojom. Želim vam srećan Dan nezavisnosti Crne Gore! Verujte, ni jedan koncert nije isti, ovaj je svakako poseban. Ja vas molim za jedan aplauz za organizatore, koji su ovo sa srcem radili večeras - istakla je Severina tokom svog koncerta, a osim nje, na proslavi je pevala i kontroverzna pevačica Jadranka Barjaktarović, kojoj je zbog nacionalističkih ispada zabranjen ulazak u Srbiju.

Podsećanja radi, nakon prethodnog nastupa u Crnoj Gori, na dočeku Nove godine u Kotoru, kada je njen bend svirao pesmu "Ivanova korita", Severina je izazvala kontroverze svojom izjavom "I ne dajte Crnu Goru". Međutim, kako Vučkovićeva ima sina sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, a bila je u braku sa bivšim fudbalerom Igorom Kojićem, sinom srpskog pevača Dragana Kojića Kebe, postavilo se pitanje kome ne treba "dati" Crnu Goru.

Nakon ovog događaja koji je podigao veliku prašinu u javnosti, Severina je dva dana ćutala, a zatim se oglasila za hrvatske medije, te poslala još jednu poruku.

Mir Božji, Hristos se rodi... I deco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja - rekla je pevačica tada, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Baka

22.05.2024 13:54

Kad ce neko biti hrabar pa da malo izdeveta Seveinu kad to na vreme nisu uradili njeni roditelji.

Jaije

22.05.2024 21:33

Sve mi lici na to da nije problem kod drugih