PRIVATNI SNIMAK KAJE SA NOVIM DEČKOM: Pevačica pokazala CELU INTIMU, evo šta joj radi na prednjem sedištu!

Autor:

Zabava

26.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić i Miloš Čujović uživaju u ljubavi!

PRIVATNI SNIMAK KAJE SA NOVIM DEČKOM: Pevačica pokazala CELU INTIMU, evo šta joj radi na prednjem sedištu!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Kaja Ostojić nedavno je obradovala svoje pratioce na Instagramu objavom da se verila sa svojim novim izabranikom, Milošem Čujovićem. Od tada, par je nerazdvojan, a Kaja je svojim fanovima priredila pravu poslasticu - video vožnje sa verenikom, gde je on nježno ljubi dok se ona ne može prestati smejati i uživati u svakom trenutku. Emotikon crnog srca i vanzemaljca u opisu videa samo su dodatno naglasili koliko je Kaja zaljubljena i srećna sa svojim izabranikom.


Kaja Ostojić, poznatija kao Kaja, nije krila svoj ljubavni život od javnosti, ali je isto tako isticala da ne želi previše da otkriva detalje. Sa svojih 40 godina iza sebe ima čak tri braka, a svoje iskustvo je podelila u jednoj emisiji. Pevačica je istakla da mediji vole da pišu o njenom ljubavnom životu, ali da nije sve uvek onako kako se prikazuje. Takođe je istakla da se udala više puta iz različitih razloga, te da se prvi put udala veoma mlada, sa samo 19 godina. Kaja je takođe otkrila da je trenutni dečko iz Beograda, čime je dodatno raspalila radoznalost svojih fanova.

Kaja ima bogato iskustvo kada je reč o brakovima. Sa svojim prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem dobila je ćerku Nikolinu, koja danas živi u Americi. Nakon toga, usledio je brak sa bivšim košarkašem Urošem Duvnjakom, koji, nažalost, nije dugo potrajao. Kaja je potom bila u braku sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, zbog kog je živela u inostranstvu. Svojim emotivnim putovanjem, Kaja je pokazala da ljubav dolazi u različitim oblicima i da je svaki brak nosio sa sobom svoje posebne izazove i lekcije.

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja Ostojić i Miloš Čujović

 


Kaja Ostojić je kroz svoju karijeru prošla kroz različita životna iskustva, ali je uvek pronašla način da se izdigne izazovima i nastavi da širi ljubav i pozitivnu energiju kroz svoju muziku i svoj život. Sada, sa svojim verenikom, Kaja je pronašla novu sreću i nadamo se da će njihova ljubavna priča biti ispunjena radošću i harmonijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading