WC ŠOLJA I LAVABO OD ZLATA: U ovom luksuzu je Cipka živela sa POKOJNIM SUPRUGOM! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

17.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se skućila u rodnom Šapcu pre nego što joj je suprug iznenada preminuo!

WC ŠOLJA I LAVABO OD ZLATA: U ovom luksuzu je Cipka živela sa POKOJNIM SUPRUGOM! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official

Aleksandra Tadić Cipka

Popularna pevačica Aleksandra Tadić Cipka juče je ostala udovica, nakon što je njen suprug Nebojša Jarin Stojićević preminuo iznenada od posledica srčanog udara. Nebojša je umro u 52. godini, a danas će biti sahranjen u rodnom mestu Gornja Vranjska. 

- Sahrana našeg dragog prijatelja održaće se sutra 17.5.2024. godine u 14h na groblju u Gornjoj Vranjskoj. Opelo će se održati u 13h u porodičnoj kući – naveli su najbliži prijatelji preminulog Nebojše juče.

Aleksandra i Nebojša su više od deceniju bili zajedno, a venčali su se u tajnosti pre manje od dve godine. Svoj privatni život krili su od javnosti, a živeli su u Šapcu u luksuznoj novoj nekretnini, koja je jednom prilikom bila prikazana u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

- Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam "da" svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - priznala je Cipka nakon venčanja.

- Ostali smo u Šapcu. Dok smo tražili stan po Beogradu ipak smo se opredelili za Šabac i tamo smo se ustalili, ali imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije - kazala je pevačica u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Jarin, Cipka

Kuhinju krasi zlatna sudopera.

- Imam pomoćnicu, jer ja sam žena za sve sem za kuću takav mi je posao. Glancam, imam taj poremećaj da je sve čisto i na svom mestu tako da kada ja raspremam to je strašno. Znam ja sve, ali nemam vremena. Posao ne sme i ne može da trpi - obajsnila je Cipka ranije za Grand.

Stan je veliki, dominira zelena smaragdna boja, zlatne nijanse, luster od kristala, a najviše pažnje izaziva zlatna WC šolja u kupatilu.

- Zlatno obožavam sve zato sam se potrudila da u stanu dominiraju takvi detalji, pa čak i wc šolja! (smeh) Volim da pratim trendove, a to je trend u svetu tako da sam i ja tako opremila. Inače sve je italijanska keramika - objasnila je Cipka nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading