PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Evo kog je pola beba, dali su joj pravo srpsko ime! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam da li je moguće da iko izmeri sreću koju sada osećam, to je nešto neopisivo i ovo je nešto što bih svakome iskreno poželeo u životu.

PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Evo kog je pola beba, dali su joj pravo srpsko ime! (FOTO)

Foto: Marko Sovilj

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Danas je srećan dan za poznatu pevačicu Danijelu Karić (40), koja je na svet donela svoje četvrto dete - ćerku Milicu. Vest o porođaju objavio je Danijelin suprug i koreograf Ivan Mileusnić putem svog Instagram profila. Ova vest obradovala je mnoge fanove koji su iskreno čestitali paru na društvenim mrežama.

Foto: Marko Sovilj

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

 

 Ljubavi moja. Ti si heroj, ti si car, ti si najhrabrija, najbolja, jedinstvena, neustrašiva. Ti si moja boginja… Preponosan sam na tebe. Hvala ti za sve. Hvala ti što si izdržala i ostvarila mi još jedan san… Stigla nam je Milica - pobednica. Volim vas. Ne znam da li je moguće da iko izmeri sreću koju sada osećam, to je nešto neopisivo i ovo je nešto što bih svakome iskreno poželeo u životu - napisao je Mileusnić na pomenutoj društvenoj mreži iz fotografiju ćerke i supruge.

 

 

Danijela i Ivan već imaju sina Maksima, kojeg su dobili pre pet godina. Porodica sada broji šestoro članova, a svako novo rođenje donosi dodatnu radost i sreću u njihov dom.

Interesantno je istaći da Danijela Karić iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem već ima ćerku Moniku i sina Filipa. 

Danijela i Nikola Martać godinama su nosili titulu jednog od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je vest o njihovom razvodu sve iznenadila. Oni su bili u braku devet godina, a nakon razvoda on je nastavio da živi život daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading