SIJA NEBO IZNAD CECINE VILE: Ovako Ražnatovići slave rođenje Veljkovog TREĆEG SINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dedinju organizvano veliko slavlje!

SIJA NEBO IZNAD CECINE VILE: Ovako Ražnatovići slave rođenje Veljkovog TREĆEG SINA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

U vili Ražnatovića na Dedinju, večeras će se održati slavlje povodom rođenja trećeg naslednika porodice Ražnatović. Nakon što je danas, 14. maja, Bogdana Ražnatović donela na svet Isaiju, Ceca i Veljko su odmah organizovali luksuzno slavlje za najbliže prijatelje. Naša ekipa je uspela da uslika detalje ispred velelepne vile i zabeleži impresivnu dekoraciju koja krasi ovaj događaj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Cecsa Ražnatović

Portal Republika našao se na licu mesta, gde smo zabeležili Cecin dolazak sa snimanja emisije ,,Zvezde Granda". Ceca je bila raspoložena i srećna povodom rođenja trećeg unuka. Međutim, Ražnatovićka nije bila raspoložena za izjave, već je samo ispozirala pred fotoreporterima, jer je bila u žurbi i morala je ceo dan da organizuje slavlje, plus da snima emisiju. 

Ceca je bila u totalno opuštenom izdanju i izašla je sa veselja kako bi se fotografisala. Njen sin Veljko se pozdravio sa Mirkom Šijanom i Bojanom Šijan, koji su stigli tik pred spektakularni vatromet i imali priliku da prisustvuju istom.

Jedan od najimpresivnijih momenata slavlja bio je spektakularni vatromet iznad vile, koji je ostavio sve prisutne bez daha. 

Veljko je inače skoro pričao o tome da mu mnogo više prija život na selu. 

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova. Što se Bogdane tiće, nisam siguran koliko može još puta da se porodi, ali svakako da se sa doktorima dobro konsultujemo oko svega toga - rekao je nedavno Ražnatović za medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

15.05.2024 15:00

Sija nebo iznad grada mater im seljacku i vatrometu. Zakonom je zabranjeno pucati! Neka pale lomacu ako hoce ali u svom dvoristu..