OVI SKANDALI NA EVROVIZIJI SU SE KRILI OD JAVNOSTI: Isplivala stravična istina iz Švedske, učesnici prisustvovali JEZIVIM SCENAMA!

Autor:

Zabava

13.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su tajne koje su se dešavale iza kulisa na 68. Evroviziji u Malmeu!

OVI SKANDALI NA EVROVIZIJI SU SE KRILI OD JAVNOSTI: Isplivala stravična istina iz Švedske, učesnici prisustvovali JEZIVIM SCENAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša predstavnica Teya Dora nedavno se vratila iz Malmea gde je učestvovala na 68. Evroviziji, zauzevši 17. mesto. Teya je iznela svoje utiske o atmosferi u Malmeu, dešavanjima na takmičenju, intrigama, učesnicima i muzici.

Ovogodišnje takmičenje opisano je kao "jednu od najneevrovizijskijih Evrovizija" u periodu njenog učestvovanja. Istakla je da su propratni događaji bacili senku na veseo muzički događaj, te da je upitno da li sloganom "Ujedinjeni u muzici" treba da se nastavi.

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Eurovision Song Contest

Teya Dora

 

- Ovo je bila jedna od najneevrovizijskijih Evrovizija u periodu u kome sam ja učestvovala. Propratni događaji bacili su senku na taj veseo, specifičan, muzički događaj. Upitno je da li uopšte sloganom Ujedinjeni u muzici treba da se nastavi. Iza kulisa je izgledalo donekle drugačije, što su nam kolege iz Švedske televizije prezentovale. Žao mi je što Teja nije doživela tu Evroviziju koja je bila prethodnih godina, crveni i tirkizni tepih. Nismo imali pres konferencije, a to se nikada nije desilo. Grin-rum je bio izmešten van Arene. Nije bilo interakcije između publike i voditelja - rekla je Duška Vučinić.

- Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osećaj. Osetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unela u to što radim. Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva. Dosta je bilo haotično jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bebi Lazanjom, odnosno Markom… ostvarila sam par poslovnih komunikacija - rekla je Teya Dora u emisiji na RTS-u.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading