KRAJ! OVO JE SPISAK FINALISTA NAKON DRUGE POLUFINALNE VEČERI EVROVIZIJE 2024!

Autor:

Zabava

09.05.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napeto je bilo do samog kraja, a Srbija sada navija za našu predstavnicu Teya Doru u velikom finalu, koje je planirano za subotu uveče.

KRAJ! OVO JE SPISAK FINALISTA NAKON DRUGE POLUFINALNE VEČERI EVROVIZIJE 2024!

Foto: Printscreen/Youtube/ Eurovision Song Contest

Spisak finalista nakon druge polufinalne noći Evrovizije 2024. godine je sledeći - Letonija, Austrija, Holandija, Norveška, Izrael, Grčka, Estonija, Švajcarska, Gruzija i Jermenija. 

Foto: Printscreen/Youtube/ Eurovision Song Contest

Finalisti druge polufinalne večeri Evrovizije

 

Podsećamo, najviše pažnje tokom večerašnjeg polufinala izazvao je nastup Izraela i Španije. Naime, izraelska predstavnica Eden Golan dobila je zvižduke pred izlazak na binu, a potom je dobila veliki aplauz. Negativni komentari desili su se, zbog rata Izraela i Palestine, ali su se strasti na Evroviziji brzo smirile.

Foto: Printscreen/Youtube/ Eurovision Song Contest

Drugo polufinalno veče

 

Pored Izraela, haos je napravila španska predstavnica Nebulossa nastupila je sa pesmom "Zorra". Haos je nastao kada su dva plesača, koja su izašla sa njom na scenu prvo bili obučeni kao pravi džentlmeni, da bi se u sekundi skinuli! Oni su na bini ostali samo u korsetima i tanga gaćama, pa je publika ostala u šoku zbog činjenice da su nosili žensku garderobu i štikle na nogama, iako izgledaju kao bodi bilderi. 

Foto: Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Drugo polufinalno veče Evrovizije 

Oni su plesali sa pevačicom oko koje su se uvijali sve vreme, ali je publika ovu autentičnost pozdravila aplauzom. 

Pre Španije, predstavnici Jermenije, sastav LADANIVA, nastupili su na Evroviziji, a na sebi su nosili detalje narodne nošnje, dok je jedan član svirao frulu, što je posebno oduševilo naš narod s obzirom na to da je nastup podsećao i te kako na našu kulturu, nasleđe i način na koji su igrali na sceni.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading