JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA RAT KOLEGINICAMA: Napravila spisak DUŠEBRIŽNICA, zbog OVOGA im se ne piše dobro! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se obratila koleginicama koje su navele da vila u Grockoj nije na njenoj ime!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je organizovala proslavu Vaskrsa u svojoj novoj vili u Grockoj, iz koje se istovremeno emitovala i njena emisija "Novo jutro". Nakon ovoga, kako Jovana kaže, pojavili su se navodi da se vila ne vodi na njeno ime. Sve su, kako je otkrila, pokrenule njene koleginice.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić se obratila koleginicama

Jeremićeva se danas obratila "dušebrižnim" koleginicama, te otkrila da će javno saopštiti i njihova imena.

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je Jovana, pa nastavila:

- Te koleginice koje su se raspitivale kod mojih prijatelja juče, sinoć, pre dva dana, da li je kuća na moje ime, biće tagovane u nastavku mog storija, čisto da znaju s kojom kategorijom razgovaraju i o kome se raspituju - nastavila je Jeremićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana obećala da će raskrinkati dušebrižnike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading