DA LI GLASATE ZA HRVATSKU I SLOVENIJU VEČERAS? Bivša Juga u istom polufinalu Evrovizije, a Bejbi Lazanja ubedljivo PRVI na kladionicama! (ANKETA)

Autor:

Zabava

07.05.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle poslednje informacije o stanju naše zemlje na evrovizijskim kladionicama, vreme je da date svoj sud!

DA LI GLASATE ZA HRVATSKU I SLOVENIJU VEČERAS? Bivša Juga u istom polufinalu Evrovizije, a Bejbi Lazanja ubedljivo PRVI na kladionicama! (ANKETA)

Foto: RTS Printscreen, youtube.com/ Eurovision Song Contest, Profimedia, Shutterstock

Večeras se u Malmeu održava prvo polufinalno veče Evrovizije, na kom će nastupiti i naša predstavnica Teya Dora, koja će izvesti pesmu "Ramonda". Teya Dora nastupa pod rednim brojem 2, a pored nje će se predstaviti i predstavnici Ukrajine, Kipra, Litvanije, Irske, Poljske, Islanda, Finske, Moldavije, Azerbejdžana, Australije, Luksemburga, ali i Hrvatske i Slovenije.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissne

Teya Dora večeras nastupa druga

Posle mnogo godina Srbija, Hrvatska i Slovenija nastupaju u istom polufinalu, što može dovesti do toga da se sve tri zemlje bivše Jugoslavije plasiraju u finale. 

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Bejbi Lazanja je glavni favorit

Što se kladinoca tiče, na njima već duže vreme vodi hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja, koji izvodi pesmu "Rim Tim Tagi Dim". Bejbi Lazanji predviđaju siguran ulazak u finale, ali i 31 odsto šanse da osvoji prvo mesto u finalu.

Republika

Foto: Printscreen

Stanje na kladionicama

Što se Slovenije tiče, njihova predstavnica Raiven izvodi pesmu "Veronika" i trenutno se nalazi na 19. mestu na kladionicama. Raiven daju jedan odsto šanse da osvoji celokupno takmičenje.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Eurovision Song Contest

Predstavnica Slovenije ima zanimljiv nastup

Naša Teya Dora se nalazi na 23. mestu od 37 zemalja koje se takmiče. Sudeći po kladionicama, Teya ima manje od jedan odsto šanse da osvoji takmičenje.

Da li ćete glasati večeras i hoćete li pomoći Sloveniji i Hrvatskoj da pruđu u finale?

U polufinalima će glasati isključivo publika u zemljama učesnicama i drugim delovima sveta. Direktni finalisti su Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska, Španija i domaćin Švedska. U četvrtak nastupaju takmičari iz Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Holandije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading