MISTERIOZNA ŽENA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA RISTOVIĆA! Slika se pojavila na profilu, svi ostali u čudu zbog onoga što je usledilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomenu se nedavno pojavio i Vidojev otac, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji je položio cveće na spomenik sina i upalio mu sveću.

MISTERIOZNA ŽENA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA RISTOVIĆA! Slika se pojavila na profilu, svi ostali u čudu zbog onoga što je usledilo! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je iznenada pre dve godine u Beogradu, a na njegovom Instagram profilu pojavila se fotografija misteriozne žene, koja je velikom brzinom potom obrisana! Naime, na slici se vidi devojka odnosno žena srednjih godina, a na stolu pored njene je ruka muškarca, za kog se pretpostavlja da je Vidojev otac, čuveni Miša Grof.

Foto: ATA Images

 

Fotografija je nastala u jednom restoranu i crno bele je boje. U aprilu ove godine održan je pomen na Novom groblju u Beogradu, a na koji njegova supruga Nikolina Pišek nije došla, jer joj, kako je objasnila niko nije javio da se skup održava. 

Na pomenu se pojavio i Vidojev otac, Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof koji je položio cveće na spomenik sina i upalio mu sveću.

Foto: Instagram printscreen

Slika misteriozne žene

 

Podsetimo, Vidoje je za sobom ostavio ćerke Mateu iz prvog braka i Sofiju Unu koju je dobio sa Nikolinom Pišek. Nakon njegove smrti, Nikolina je vodila medijski rat sa svekrom oko imovine za koju je tvrdila da pokušavaju da otuđe.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miša Grof

 

Podsetimo, Miša Grof je nedavno tvrdio kako on ne vodi nijedan postupak protiv Nikoline koja ga, kako kaže, nije nijednom pozvala nakon smrti supruga.

- Protiv nje ne vodim nijedan postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam nameru da je tužim za bilo šta. Moj advokat nije upućen da se vodi bilo kakav postupak, nije mi stigao nikakav poziv za sud. Zaista sam ceo dan proveo kod kuće.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading