"IZGUBIO SAM PORODICU I ŽIVOT" Sin Dragane Mirković objavio POTRESNE REČI, nakon RAZVODA roditelja OVAJ udarac BOLI!

Autor:

Zabava

06.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić podelio emotivne reči!

"IZGUBIO SAM PORODICU I ŽIVOT" Sin Dragane Mirković objavio POTRESNE REČI, nakon RAZVODA roditelja OVAJ udarac BOLI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Marko Bijelić

Marko Bijelić, sin poznate pevačice Dragane Mirković i muzičara Tonija Bijelića, postao je predmet interesovanja javnosti nakon što je postalo poznato da se njegovi roditelji razvode. Nakon razvoda, Marko se posvetio podršci svojoj majci i preuzeo je vođenje njene karijere. Ističe se kao veliki vernik, često posećuje crkve i deli svoju religioznost na društvenim mrežama.

Nedavno je iznenadio mnoge svojom emotivnom objavom na društvenim mrežama. U motivacionom videu, Marko je govorio o gubicima u životu, ističući da su pobede i porazi neizostavan deo životnog puta. Ova poruka izazvala je reakcije javnosti, koja je pažljivo pratila njegove reči.

 

- Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Kao što je život, znaš, ne pobeđuješ samo stalno. To su pobede i gubici, tako da se samo vi kotrljate sa udarcima - piše u motivacionoj poruci koju je objavio.

No, nedugo zatim, Marko je objavio još jednu poruku u zfotografiju svetinje:

Hvala Bogu na svemu - piše.

Nakon toga, Marko je podelio fotografiju svetinje, uz zahvalnost Bogu na svemu što ima u životu. Ove objave dodatno su privukle pažnju javnosti i podstakle različite spekulacije o njegovim emotivnim stanjima i odnosima sa ocem.

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić Instagram

Interesantno je da Marko ne prati oca Tonija na društvenim mrežama, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njihovom odnosu. Javnost je počela da se pita da li postoji trzavica između oca i sina, te su se pokrenule različite interpretacije o njihovom odnosu nakon razvoda roditelja.

Marko Bijelić nastavlja da bude predmet interesovanja medija i javnosti, a njegove objave na društvenim mrežama dodatno podstiču različite spekulacije i interpretacije. Ostaje da vidimo kako će se odvijati njegov odnos sa roditeljima i kako će se razvijati njegova karijera u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbija

06.05.2024 19:29

Marko dušo, u takvim trenucima moraš biti jak kao stena. Ne dozvoli da na tvoj budućnost i mladost utiče sve što se dešava. Boli to je činjenica. Svi smo ponosni na tebe, na tvoje realne uspehe i sve ono što si postigao u tim godinama.. Glavu gore i samo napred. Budi jak i ne dozvoli da te emociije skrenu sa pravog puta i slome. Znamo te kao izvanrednog mladića na svim poljima, takav nam i ostani zauvek.