SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE OKRENUO BOGU! Nakon razvoda roditelja SPAS pronašao u MOLITVI: Uhvaćen na svetom mestu (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić podelio sliku svetog mesta!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ SE OKRENUO BOGU! Nakon razvoda roditelja SPAS pronašao u MOLITVI: Uhvaćen na svetom mestu (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Marko Bijelić

Marko Bijelić, sin poznatog estradnog para Dragane Mirković i Tonija Bijelića, privukao je pažnju javnosti svojim nedavnim potezima na društvenoj mreži Instagram. Osim što je poznat po objavama koje prikazuju luksuzan način života, skupocene automobile i egzotične lokacije na koje putuje, Marko je nedavno istakao nešto drugačije - svoju posvećenost veri i Bogu.

Naime, mladi Bijelić često posećuje crkvu, a nedavno je podelio i kadrove sa svetog pravoslavnog mesta, što je izazvalo brojne komentare među njegovim pratiocima.

Republika

Foto: instagram.com/markobjlc

Sin Dragane Mirković objavio sliku sa svetog mesta

Nakon razvoda roditelja, Marko je preuzeo određene odgovornosti, uključujući i vođenje karijere svoje majke. Inače, mladi Bijelić nedavno je otpratio svog oca na društvenoj mreži Instagram, a ova promena u porodičnim odnosima nije prošla neprimećeno. Kako mnogi navode, Marko je svojim potezima pokazao da je spreman da preuzme ulogu podrške i samostalnosti.

Podsećanja radi, poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi jedan hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana nedavno, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vedro nebo

17.04.2024 05:49

Sledeca vest dragana je plakala u wc u a nije pustila vodu!!!!!!