JAVIO SE OTAC JELENE VUČKOVIĆ! POTKAČIO GOCU BOŽINOVSKU, PA SVE PRIZNAO! Evo šta je otkrio!

Autor:

Zabava

06.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelenu je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala, tvrdi Rade.

JAVIO SE OTAC JELENE VUČKOVIĆ! POTKAČIO GOCU BOŽINOVSKU, PA SVE PRIZNAO! Evo šta je otkrio!

Foto: ATA Images, Republika.rs

Ćerka pevačice Goce Božinovske Jelena Vučković progovorila je o tome kako je folkerka ostavila kod bake da je čuva kada je imala samo tri meseca. O njenoj ispovesti se naširoko priča danas, a sada se oglasio i njen otac, kompozitor Rade Vučković.

On je rekao da je sve istina što je Jelena ispričala, kao i zbog čega je odlučila da progovori o svemu. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Rade Vučković

 

- Gledao sam snimak i sve je nekako dirljivo. Istina je sve što je ispričala. To je u početku bilo, posle se sve stabilizovalo. Nju je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala - rekao je Rade za Telegraf.rs. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom Gocom Božinovskom, kako bismo i nju pitali za komentar i više detalja, ali je ona odbijala pozive na broj telefona poznat redakciji. 

Podsećamo, Vučkovićka je objasnila do detalja šta se desilo sa Gocom nakon što se porodila. 

Foto: facebook.com/printscreen/Jelena Vuckovic

Rade Vučković i Goca Božinovska

 

Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je pevačica za Telegraf.rs. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading