SEKA ALEKSIĆ SLOMLJENA ZBOG BOLNE ISPOVESTI JELENE VUČKOVIĆ! Poručila joj samo jedno, za koleginicu nije htela da napiše ni reč!

Autor:

Zabava

06.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretužno, Jelena, želim ti sve najbolje u životu - poručila je Seka, uz emotikon srca.

SEKA ALEKSIĆ SLOMLJENA ZBOG BOLNE ISPOVESTI JELENE VUČKOVIĆ! Poručila joj samo jedno, za koleginicu nije htela da napiše ni reč!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Pevačica Seka Aleksić oglasila se nakon priče Jelene Vučković da je majka Goca Božinovska ostavila po rođenju posle tri meseca kod bake na čuvanje. Ona tvrdi da je i te kako ganula situacija Jelene, pa joj je uputila reči podrške preko društvenih mreža. 

Pretužno, Jelena, želim ti sve najbolje u životu - poručila je Seka, uz emotikon srca.

Podsetimo, ovo je prvi put da Jelena u javnost iznosi ove potresne detalje odnosa sa roditeljima.

Foto: Instagram printscreen

Sekine reči podrške upućene Jeleni Vučković

 

- Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je pevačica za Telegraf.rs, te istakla da je to ostavilo veliki trag na nju: 

Foto: facebook.com/printscreen/Jelena Vuckovic

Goca Božinovska i Jelena Vučković

 

- Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading