UŽIVAJU ZA SVE PARE! Zavirite u vilu voditeljke Ane Sević! Na bazenu se prave žurke za sve pare! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je sa decom i suprugom na Vaskrs uživala u čarima privatnog bazena, koji je napravljen samo za njihove potrebe.

UŽIVAJU ZA SVE PARE! Zavirite u vilu voditeljke Ane Sević! Na bazenu se prave žurke za sve pare! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa suprugom Danijelom

Pevačica i voditeljka Ana Sević i njen suprug Daniel Nedeljković skockali su porodični dom za sve pare, a najviše pažnje je privukao bazen koji imaju nasred kuće. Naime, Ana je sada pokazala kako izgleda kada se svi zajedno opuštaju, pa se na društvenim mrežama povela prava polemika oko toga da li je potrebno da kuća ima bazen ovakvih razmera. 

Ana je sa decom i suprugom na Vaskrs uživala u čarima privatnog bazena, koji je napravljen samo za njihove potrebe.

Foto: Instagram printscreen

Bazen u kući Ane Sević

 

Ono što se može primetiti na objavi jeste da u prostoriji imaju i televizor, na kom je u tom trenutku išla pesma balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Podsetimo, Sevićka je nedavno "zagolicala maštu" pratiocima na Instagramu, kada se uslikala u ogledalu i pokazala raskošno kupatilo svoje nove kuće.

Toalet je ceo od mermera, a iza nje smo mogli da vidimo policu prepunu šminke, parfema i proizvoda za negu, što njenih, što njenog supruga.

Foto: Instagram printscreen

Kuća Ane Sević

 

Zidovi su od belo-sivog mermera, a slavina, ormarić i drugi detalji su u zlatno-bakarnoj nijansi.

Iza nje se vidi i druga prostorija, okrečenu u belo, kao i ogroman prozor koji pruža pogled na grad i unosi dosta svetlosti u njihov dom.

Ana je pored ostalog nedavno bila u žiži javnosti jer je uputila veliku podršku koleginici Dragani Mirković, koja prolazi kroz težak period zbog razvoda od biznismena Tonija Bijelića. 

Ne želim da komentarišem razvod, Dragana ima moju podršku, uvek, kao što sam rekla. Privatno je volim, poslovno je volim kao pevačicu, kao umetnika. Tako da ostalo ne bih komentarisala - rekla je kratko Ana i otišla u studio na snimanje. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading