OTKAZAN KONCERT DANICE CRNOGORČEVIĆ U NIKŠIĆU! Iznenada došlo do promena, ovo je pravi razlog!

Autor:

Zabava

04.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević je otkazan zbog “nepredviđenih i objektivnih okolnosti”, kako se navodi u saopšenju na sajtu SC, gde je koncert trebalo da se održi.

OTKAZAN KONCERT DANICE CRNOGORČEVIĆ U NIKŠIĆU! Iznenada došlo do promena, ovo je pravi razlog!

Foto: Zorana Mandic/ATAImage

Koncert koji je pevačica Danica Crnogorčević trebalo da održi 8. maja u Nikšiću iznenada je otkazan iako je za njega vladalo ogromno interesovanje. Kako se spekuliše, datum će biti pomeren zbog još nekoliko događaja koji su planirani za ovaj period. 

Odlukom organizatora koncert Danice Crnogorčević je otkazan zbog “nepredviđenih i objektivnih okolnosti”, kako se navodi u saopšenju na sajtu SC, gde je koncert trebao da se održi.

Foto: Instagram printscreen

Obaveštenje o Danicinom koncertu

 

Kako se dalje navodi, svim ljudima će biti vraćen novac, što znači da koncert nije odložen do daljenjeg, nego otkazan.

Podsetimo, Danica se nedavno našla u centru skandala zbog pevanja crnogorske himne na svoj način. 

Foto: youtube.com/ Beogradski Sindikat Official YT Channel

Danica Crnogorčević

 

- U povratku iz Republike Srpske sam pročitala ovu vest. Mislila sam da će ovo biti samo nešto prolazno, ali nije tako. Ljudi ovo je nedelja kada proslavljamo Hristovo rođenje, Božić, ajde da bar ovih nedelju dana sakrijemo tu mržnju. Pa ćemo se posle tužiti i svađati i da se mirimo ako Bog da - rekla je pevačica tada i dodala:

- Ono što mogu da kažem o toj himni i oni znaju, ali vole da budu da čitani pa zato tako pišu. Ta himna datira još od 1863. godine odnosno 1864. godine i postoji puno pisanih arhivskih tragova te himne. Generalno je to što sve parohije u Crnoj Gori znaju. Apsolutno nemaju osnova za bilo kakve službe, ali dobro.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading