OVO JE BUDUĆA SVEKRVA MILICE TODOROVIĆ! Njen dečko se slikao sa majkom, pršte komentari na sve strane!

Autor:

Zabava

04.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa majkom i pokazao na koga je nasledio lepotu.

OVO JE BUDUĆA SVEKRVA MILICE TODOROVIĆ! Njen dečko se slikao sa majkom, pršte komentari na sve strane!

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Todorović pričala je u jednoj emisiji nedavno kako je upoznala sadašnjeg dečka Lazara Granića, ali i o tome kako je upoznala njegovu porodicu. Sada je otkriveno kako izgleda njegova mama, za koju često pevačici kažu da joj je buduća svekrva. 

Naime, Lazar je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa majkom i pokazao na koga je nasledio lepotu, a pevačica je u komentaru odmah ostavila emotikon u obliku srca.

Pevačica je nedavno za "Blic" otkrila kako je upoznala njegove roditelje.

Foto: Instagram printscreen

Lazar Granić sa majkom

 

- Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna. Nekako su me dočekali kao da me znaju sto godina, uopšte nisam imala utisak da se upoznajemo prvi put - rekla je Milica.

Pevačica je tada otkril takođe i šta ju je najviše privuklo kod Lazara.

- On je stidljiv, a ja sam takva kakva sam, opuštena. To me je privuklo. On je lep i zgodan, to stoji. Svaki momak mi je bio različit, sad kako me ko privuče. Ja hoću malo da ga "isprljam", ali on se ne da - naglasila je ona.

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Lazar Granić i Milica Todorović

 

Inače, Lazar Granić je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Da redovno trenira, može se primetiti po njegovim isklesanim mišićima, a rado je viden gost na pojedinim gradskim dešavanjima i u društvu poznatih ličnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading