OTKOPČALA PANTALONE USRED EMISIJE! Ruška Jakić šokirala potezom, svi zanemeli od šoka! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je htela da pokaže natpis koji se našao na njenom donjem vešu, ali niko nije očekivao da će to zaista uraditi!

OTKOPČALA PANTALONE USRED EMISIJE! Ruška Jakić šokirala potezom, svi zanemeli od šoka! (FOTO)

Foto: youtube.com

Voditeljka Ruška Jakić šokirala je potezom, kada je usred emisije počela da otkopčava pantalone. Ona je htela da pokaže natpis koji se našao na njenom donjem vešu, ali niko nije očekivao da će to zaista uraditi, pa su mnogi usred emisije ostali u šoku. 

Sve se desilo 2021. godine u emisiji "Magazin in", ali je sve ljudima bilo toliko zanimljivo da se događaj i danas prepričava. Na crnim gaćicama voditeljke, pisalo je na engleskom jeziku "ljubav".

Foto: RTV PINK printscreen

Ruška Jakić

 

Inače, Ruška Jakić često je znala svojim izjavama i potezima da iznenadi.

- Doživela sam smrt pre nego što sam zakoračila u život. Kada sam imala godinu dana upala sam u vrelu vodu i majka se molila da me nema, da se više ne mučim. Ali Bog je želeo da živim. Moj zadatak je da kroz svoj život pomažem ljudima. Sve se završilo fantastično, čak nemam ni ožiljke. Zamislite da tako nešto doživite, ne sluša se takva priča svakog dana – ispričala je voditeljka svojevremeno u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Foto: RTV Pink

Ruška Jakić

 

Podsećamo, posle završetka gimnazije, Ruška se zaposlila u Izdavačkoj kući Politika i nastavila sa obrazovanjem. Osim što je drugovala s nekim od najznačajnijih umetnika druge polovine XX veka (Momo Kapor, Olja Ivanjicki, Aleksandar Joksimović) njenom zaslugom je Jugoslavija dobila licencu za učešće na izborima za Mis sveta, prenosi Gloria.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading