MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA SINA: Dirljiv snimak srušio internet, svi su primetili JEDAN DETALJ!

Autor:

Zabava

30.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović pokazala koliko je brižna majka!

MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA SINA: Dirljiv snimak srušio internet, svi su primetili JEDAN DETALJ!

Foto: Youtube.com printcreen

Danas je poznata pevačica Marija Šerifović obradovala svoje fanove novim vlogom u kome je prvi put javno predstavila svog sina Maria, kog je dobila u decembru prošle godine. U videu se vidi kako je pevačica okupila prijatelje u svom stanu pre puta u Švedsku, gde je nedavno održala koncert, a potom se emotivno oprostila od svog sina pred polazak.

- Dođi da ja tebe poljubim, šefe moj. Ćao, vidimo se brzo - rekla je Marija dok je nežno ljubila ruke svom sinu.

 

Nakon emotivnog rastanka sa sinom, Marija je krenula put Švedske kako bi održala koncert, a na aerodromu je imala neočekivani susret sa ovogodišnjom predstavnicom Srbije na Evroviziji, Teyom Doru, koja joj je ujedno bila gošća na koncertu.

U videu se takođe vidi kako se Marijin prijatelj šali da će odvesti malog Maria kod frizera kako bi ga ošišao, ali se pevačica pobunila uz reči:

- Nema šišanja, ne daje majka da se šiša. Budi dobar." Ova majčinska briga i šaljive opaske prijatelja dodale su posebnu notu toplote i intimnosti ovom vlogu.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Marija Šerifović i Teya Dora

 


Ukoliko želite da pogledate kako je sve izgledalo, video možete pronaći ispod teksta.

Ovaj vlog Marije Šerifović definitivno je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je prvi put javno prikazala svog sina, a emotivni oproštaj sa njim pre putovanja otopio je mnoga srca. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove vlogove i detalje iz pevačicinog privatnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading