TONIJEVO NAPUŠTANJE DVORCA UNESREĆILO KOMPLETNU PORODICU: Marko Bijelić obelodanio nikad viđenu fotografiju, puče istina!

Autor:

Zabava

01.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić je podelio fotografiju svog stana, pa poželeo srećne praznike.

TONIJEVO NAPUŠTANJE DVORCA UNESREĆILO KOMPLETNU PORODICU: Marko Bijelić obelodanio nikad viđenu fotografiju, puče istina!

Foto: Instagram.com

Marko i Toni

Muzička zvezda Dragana Mirković godinama je živela u velelepnom dvorcu u Beču, ali sada je njen sin Marko Bijelić prvi put pokazao stan u kojem je započeo samostalni život. Iako je porodica godinama živela zajedno u zamku Ebenfurt, Marko je sada odlučio da pokaže deo svog doma javnosti. Na slici koju je objavio, može se videti deo trpezarije i postavljen sto, a uz nju je napisao: "Srećni praznici."

Naslednici su se u novembru 2023. godine vratili u zamak kako bi pružili podršku majci. Ovo je došlo nakon što su Marko i Manuela već nekoliko godina započeli samostalne živote u svojim stanovima, a njihova majka je ostala sama u velelepnom dvorcu. Napuštanje porodičnog doma teško je palo i pevačici, posebno kada je njen sin Toni napustio dvorac i ostavio je da živi sama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Bijelić, Instagram

 

Iako naslednici, Marko i Manuela, retko se eksponiraju u javnosti, Marko je ovoga puta napravio izuzetak. Objavljivanjem slike iz svog stana, on je prvi put pokazao deo svog doma i luksuz u kojem uživa. Njih dvoje ne vole da se ističu u javnosti, što dodatno intrigira javnost kada se pojave sa nekim novim detaljem iz svog života.

Godinama su svi članovi porodice Mirković porodično živeli u zamku Ebenfurt, ali su naslednici postepeno započeli samostalne živote u svojim stanovima. Nakon što su se vratili u zamak kako bi pružili podršku majci, javnost je ponovo zaintrigirana životom ove poznate porodice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading