PROCURIO PRIVATNI SNIMAK SINA DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko pokazao ČIME RASPOLAŽE, devojke trljaju oči u neverici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Dragane Mirković objavio snimak za kojim su devojke poludele!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK SINA DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko pokazao ČIME RASPOLAŽE, devojke trljaju oči u neverici! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić

Sin muzičke zvezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, nedavno je privukao pažnju javnosti svojim redovnim treninzima i impresivnim fizičkim izgledom. Na svom Instagram profilu, Marko je objavio video snimak koji prikazuje njegovu posvećenost treninzima u teretani, dok je podigao i velike tegove. Ovo je izazvalo oduševljenje kod mnogih, a posebno kod pripadnica lepšeg pola koje su primetile njegov šarm i atraktivan izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako se Dragana Mirković dugo nije opredelila za javno eksponiranje svoje dece, Marko je nedavno postao aktivniji na društvenim mrežama, gde je pokazao svoju podršku majci i angažovanje u njenom poslu. Naime, otkriveno je da se Marko sada bavi Draganinom karijerom i da je postao njen desna ruka. On je podelio fotografiju iz kancelarije, gde se vidi kako radi na zakazivanju Draganinih nastupa, a pevačica je istakla koliko je ponosna na svog sina i njegov doprinos njenom poslu.

Nedavno je javnost bila iznenađena vestima o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, nakon 24 godina braka. Ova odluka je dovela do promena u porodičnom životu, a Marko i njegova sestra Manuela su se nedavno odlučili da se vrate i žive u dvorcu kod majke, nakon što su prethodno živeli odvojeno u stanovima u Beču. Ova promena je izazvala mnoge spekulacije o odnosu između dece i njihovog oca, s obzirom na to da Marko ne prati svog oca na Instagramu.

 

 

Foto: ATAImages, Instagram.com

Deca Dragane Mirković, Manuela i Marko

 


Dragana je otkrila da su njeni naslednici, Marko i Manuela, živeli odvojeno u Beču zbog fakultetskih obaveza. Oboje su na fakultetima i žive u odvojenim stanovima, ali svaki slobodan trenutak koriste da budu sa majkom. Ova porodična dinamika privlači pažnju javnosti, posebno zbog promena koje su usledile nakon razvoda roditelja.

Kroz fizičku transformaciju i angažovanje u majčinoj karijeri, Marko Bijelić je postao zapažena ličnost koja intrigira javnost svojim aktivnostima i podrškom porodici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

19.04.2024 17:19

Jao isti Dragana