BOJANIN BIVŠI SUPRUG LJUBI KOVČEG! SCENA IZ KAPELE TERA SUZE NA OČI! Ognjen Janković se ne miri sa činjenicom da nje više nema!

Autor:

Zabava

26.04.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša koleginica pokojne Bojane Janković, Adriana Čortan stigla je na opelo potpuno uplakana, pa se uhvatila za Bojaninu sliku.

BOJANIN BIVŠI SUPRUG LJUBI KOVČEG! SCENA IZ KAPELE TERA SUZE NA OČI! Ognjen Janković se ne miri sa činjenicom da nje više nema!

Foto: Republika

Bivši suprug nedavno preminule voditeljke Bojane Janković ljubio je u kapeli sve vreme kovčeg, pa su te scene svima terale suze na oči. On je pričao ljudima koji su dolazili sve vreme da izjavljuju saučešće da ne može da veruje šta se desilo, kao i da je cela porodica zbog svega i dalje u šoku.

Foto: Republika

Potresne scene u kapeli

 

Bivša koleginica pokojne Bojane Janković, Adriana Čortan stigla je na opelo potpuno uplakana, pa se uhvatila za Bojaninu sliku, dok su je najbliži grlili, pokušavajući da joj pruže utehu u preteškim trenucima. Ubrzo se pojavio i Andrija Milošević sa suprugom, koji se od preminule voditeljke oprostio i putem Instagram profila, gde je objavio zajedničku sliku.

Foto: Republika

Potresne scene u kapeli

 

Dok se čeka sahrana posle opela, prisutni stoje ispred kapele i prisećaju se toga kakva je Bojana bila, kao i u kakvom će je svetlu pamtiti.

Među prvima na sahranu je stigla sestra Ivana Nikolić, dok je Bojanina starija ćerka stigla u pratnji oca, Ognjena Jankovića i njegove nove izabranice, Milene Radulović.

Podsećamo, voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana popularne voditeljke održava se danas, u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading