POTRESNE SCENE SE VIDE IZ KAPELE! Čuju se jecaji porodice! Ivana Nikolić van sebe od tuge i bola!

Autor:

Zabava

26.04.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opelo i sahrana voditeljke Bojane Janković počinje uskoro...

POTRESNE SCENE SE VIDE IZ KAPELE! Čuju se jecaji porodice! Ivana Nikolić van sebe od tuge i bola!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditeljka čuvene emisije City Bojana Janković biće sahranjena danas posle podne na Novom groblju u Beogradu. Nakon što se porodica polako okupila na Novom groblju, otišli su u kapelu gde su nastavili da primaju saučešća.

Foto: Republika

Potresne scene u kapeli na groblju

 

Obezbeđenje je sve vreme intervenisalo kako bi porodica u miru ispratila Bojanu na večni počinak, a scene iznutra su terali suze na oči! Sestra Ivana je sve vreme plakala, kao i ostatak porodice, pa su tešili jedni druge. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Okupljanje na Novom Groblju je počelo

 

Inače,  mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, te su njen profil na društvenoj mreži Instagram preplavili komentari potresne sadržine, uglavnom kako bi se njeni pratioci oprostili od voljenog TV lica. Međutim, upravo jedan od njih osvanuo je na dan sahrane Jankovićeve, a reči koje je uputila jedna korisnica malo je reći da lede krv u žilama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Okupljanje na Novom Groblju je počelo

 

Zašto si ostavila svoju decu, prerano si otišla - navela je jedna gospođa uz emotikone crvene ruže koja vene i crno srce, samo nekoliko sati od Bojanine sahrane. 

Podsećanja radi, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading